Laman Utama Hubungi Kami
Language

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PENGEDAR DAN STOKIS  
 

Testimoni Teh Rooibos

“Setelah mengamalkan minum Rooibos Tea selama sebulan, masalah gastrik saya mulai berkurangan. Saya juga dapat berpuasa dalam bulan Ramadan dengan lebih cergas dan sihat berbanding dengan tahun-tahun sebelumnya. Bukan itu sahaja semenjak mengamalkan teh ini masalah angin dalam badan saya juga berkurangan. Teh ini memang baik untuk buang angin dalam badan. Suami dan anak-anak saya juga gemar minum teh ini.”
Pn Siti Rokiah, Sri Kembangan, Selangor


“Sejak kecil lagi saya mempunyai masalah kembong perut dan pening kepala. Emak selalu sapukan minyak dan beli berbagai ubat untuk saya. Tapi tak hilang juga. Melalui iklan dalam Mingguan Wanita, mak belikan saya Rooibos Tea. Saya minumnya setiap hari. Dalam tempoh dua minggu sahaja saya rasa perut saya lebih selesa dan kepala pun rasa lebih ringan.. Terima kasih mak kerana belikan saya Rooibos Tea.”
Mohd Azrul, Seremban, Negeri Sembilan


“Saya seorang surirumah . Masalah saya ialah saya sering rasa kebas kaki dan tangan, sengal dan sakit di bahagian sendi. Saya sering berasa letih dan tidak bertenaga. Pada mulanya apabila En Azman mengesyorkan agar saya amal minum Rooibos Tea setiap hari, saya tidak begitu yakin. Tetapi saya beli juga sebotol untuk mencuba. Setelah minum Rooibos Tea ini saya rasa lebih bertenaga dan ceria. Sengal-sengal dan sakit-sakit badan juga beransur kurang. Saya akan terus mengamalkan Rooibos Tea.” Pn Dazanah Binti Sahat, Sri Gombak, Selangor


“Masalah saya ialah saya sering tak dapat tidur malam. Kalau tertidur pun apabila terjaga di tengah malam saya sukar untuk tidur semula. Alhamdullillah, semenjak minum Rooibos Tea tidur saya nyenyak sampai pagi. Badan pun lebih bertenaga dan tidak letih lagi. Saya ingin mengesyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah tidur malam..cepat dapatkan Rooibos Tea.”
Pn Saripah Abd Muthalif, Johor Bahru, Johor


“Saya berusia 60-an. Saya mengidap penyakit lemah jantung dan kencing manis selama lebih 10 tahun. Kaki kiri saya luka dan bertanda hitam. Di bahagian bawah telapak kaki pula bernanah dan sering keluar darah. Saya mula minum Rooibos Tea pada pertengahan bulan September 2000. Sebelum saya minum Rooibos Tea ini saya telah mencuba berbagai rawatan dan ubatan tetapi tidak berhasil malah semakin teruk. Mungkin kerana penyakit saya sudah lama. Pada peringkat mula saya tidak yakin dengan produk ini. Hati saya ingat nak baik dan cepat sembuh. Saya pun cubalah. Masuk saja bulan ke-dua, Alhamdulillah dapat dilihat perubahan yang ketara sekali. Tiada lagi kebas dan letih akibat menahan sakit. Kaki saya juga bertambah baik dari sehari ke sehari. Terima kasih kepada syarikat Health Builders kerana menjual teh yang unik ini.”
Pn Hadijah Abdul Hamid, Gombak Indah, Batu Caves, SelangorBerusia 50-an. Mengidap penyakit kencing manis dan badan sering letih-letih. Setelah minum 4-5 hari saya kerap buang air kecil dan badan saya bertambah letih. Saya tanya En Azman mengapa begitu tetapi beliau menasihati saya agar terus minum. Katanya itu semua adalah kerana krisis pemulihan. Saya minum tiap-tiap hari dan bawa ke mana saja saya pergi. Berat badan pun turun sikit. Kini saya bertambah sihat dan masalah kencing manis pun semakin sembuh.”
En Sahat Bidin, Rasa, Selangor


“Saya telah 2 tahun mengamalkan minum Rooibos Tea. Alhamdulillah dalam usia saya 48 tahun saya tak ada apa-apa penyakit dan sentiasa sihat dan bertenaga. Rahsia saya itulah minum Rooibos Tea selalu.”
En Alias Bin Ngah, Kuala Terengganu, Terengganu


“Saya mempunyai masalah berat badan yang berlebihan, sakit kepala dan leher. Semenjak mengamalkan minum Rooibos Tea setiap hari dalam tempoh kurang dari tiga bulan sakit kepala dan leher saya hilang. Badan pun dah susut dan perut pun dah kempis. Saya rasa benar-benar sihat sekarang. Cubalah Rooibos Tea .”
En Ragu Bin Marof, Felda Tunggal, Kota Tinggi, Johor.

 
“Setelah disyorkan oleh seorang kawan yang Rooibos Tea dapat menghilangkan keletihan dan kelesuan saya pun cubalah. Setelah minumnya selama 3 minggu saya dapati ada perubahan pada diri saya. Saya sentiasa bersemangat, cergas dan penyakit lemah jantung saya pun bertambah baik. Saya amat puas hati dengan produk ini. Kini saya bukan sahaja penggemar teh ini tetapi juga aktif memperkenalkan kepada kawan-kawan. Bonus jualan yang saya dapat tiap-tiap bulan pun lumayan. Apa lagi badan sihat duit pun dapat.”
En Nah Chim Poh, Simpang Rengam, Johor


Teh Rooibos
Goji
Laman Utama  |    Syarikat Kami    |   Produk   |  Peluang Perniagaan   |    Testimoni    |   Info Produk   |  Muat Turun   |  Berita dan Activiti   |  Hubungi Kami   |   Enquiry
Copyright © 2009 Health Builders (M) Sdn. Bhd. Web Designed by Maximus System Solutions.