Laman Utama Hubungi Kami
Language

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PENGEDAR DAN STOKIS  
 
Organic Rooibos Tea
   
Tiada Lagi Batu Karang BACK »

 

Saya mula sakit buah pinggang awal tahun 2011 dan berulang alik ke hospital di Ranau Sabah untuk rawatan. Pada awal bulan April 2011 saya diserang deman yang teruk sekali, pinggang dan tulang belakang yang teramat sakit. Saya sekali lagi pergi ke hospital yang sama. Pada masa inilah saya menjalani pemeriksaan ‘x-ray’ dan ternyata saya mengidap batu karang buah pinggang.

Disebabkan kesakitan terus bertambah dan saya tidak tahan lagi, maka pada awal bulan Oktober 2012 saya dihantar ke Hospital Queen 1 di Kota Kinabalu Sabah untuk menjalani ‘tembak lazer’. Tidak lama selepas itu sekali lagi saya menjalani ‘tembak lazer’ untuk kali kedua di buah pinggang. Memang ada beberapa serpihan batu karang keluar melalui air kencing saya pada ketika itu. Doktor yang bertugas memberitahu saya bahawa jika masih ada batu karang di buah pinggang saya maka pilihan seterusnya ialah pembedahan buah pinggang dan itu yang menakutkan saya kerana saya akan kehilangan buah pinggang.

Beberapa bulan selepas ‘tembak x-ray’ kesakitan bermula lagi dan saya begitu yakin batu karang masih banyak dan mungkin ada yang terbentuk semula di buah pinggang saya. Saya sangat takut sekali kerana teringatkan kata-kata doktor bahawa saya akan menjalani pembedahan buah pinggang.

Pada masa yang sama saya menderita beberapa dua komplikasi kesihatan berikut; jantung selalu bergegar atau degupan tak menentu dan tangan dan jari-jari saya kebas.

Saya mula mengamal rooibos organik awal bulan November 2014. Pada minggu kedua saya rasa perut dan pinggang saya sangat sakit dan bermulalah batu karang keluar melalui kencing saya dan ini berlaku 3 hari berturut-turut. Selepas itu saya rasa lega dan tiada lagi rasa sakit semasa buang air kecil. Tanpa saya sedari, masalah kebas-kebas tangan dan jantung bergetar telah hilang. Sekarang saya betul-betul sudah sihat. Hebat betul Rooibos Organik ini.

Sapilin Binti Sadou, Kg Takutan, Ranau Sabah (016-8432761)

 
 

Laman Utama  |    Syarikat Kami    |   Produk   |  Peluang Perniagaan   |    Testimoni    |   Info Produk   |  Muat Turun   |  Berita dan Activiti   |  Hubungi Kami   |   Enquiry
Copyright © 2009 Health Builders (M) Sdn. Bhd. Web Designed by Maximus System Solutions.