Laman Utama Hubungi Kami
Language

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PENGEDAR DAN STOKIS  
 
Organic Rooibos Tea
   
Saya Dah Bebas dari Pelbagai Penyakit BACK »

 

Injap jantung saya lemah dan saya sudah berulang-alik ke hospital Likas Kota Kinabalu Sabah selama 3 tahun untuk rawatan. Doktor sudah mencadangkan kepada saya untuk pasang bateri tetapi saya belum membuat keputusan.

Saya juga mengidap penyakit gastrik berdarah. Saya muntah darah apabila penyakit gastrik saya datang. Saya juga terpaksa memakai cermin mata kerana penyakit migrain. Penyakit sesak nafas dan tekanan darah tinggi saya juga sudah ditahap kronik. Apabila beberapa penyakit ini datang serentak, saya tanpa sedar pengsan di atas bas dan apabila sedar saya sudah berada di hospital. Saya betul-betul takut dengan keadaan kesihatan saya ini.

Pada akhir bulan Mei 2012, saya diperkenalkan kepada Rooibos Organik oleh sepupu saya. Semasa dia cuba meyakinkan saya untuk mencuba, saya berkata dalam hati “biasalah, orang nak lariskan produk dia” apalagi dengan harga yang sangat murah dan masih di bawah pengawasan doktor-doktor pakar hospital. Sekadar tidak mahu mengecewakan sepupu saya, maka saya beli 1 pek. Kebetulan 2 minggu kemudian tibalah temujanji saya dengan doktor pakar untuk pemeriksaan. Betapa terkejut dan gembiranya saya apabila doktor mendapati jantung saya sudah kembali berfungsi dengan normal. Pada hari itu juga doktor telah memberhentikan bekalan ubat-ubat jantung yang sudah 3 tahun saya makan setiap hari dengan jumlah yang banyak. Saya juga tidak sedar bahawa sesak nafas dan migrain telah hilang. Sekarang saya tidak perlu lagi memakai cermin mata. Tekanan darah saya juga sudah berada di paras normal.

Betul-betul Rooibos Organik Health Builders ini ajaib sekali. Terima kasih Health Builders kerana sekarang saya sudah merdeka kesihatan.

Puana Binti Madindy, Kg Timbang Dayang, Kota Belud Sabah (019-5329177)

 

 

 
 

Laman Utama  |    Syarikat Kami    |   Produk   |  Peluang Perniagaan   |    Testimoni    |   Info Produk   |  Muat Turun   |  Berita dan Activiti   |  Hubungi Kami   |   Enquiry
Copyright © 2009 Health Builders (M) Sdn. Bhd. Web Designed by Maximus System Solutions.